Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JESTE LI GA VIDJELI? U Splitu nestao mladić

JESTE LI GA VIDJELI? U Splitu nestao mladić

Otišao u šetnju s retriverom, nije se vratio kući

Loris Mihić (27) izišao u šetnju s bijelim retriverom u petak u 20.30 u kvartu Split 3 i od tada mu se gubi svaki trag. Ne javlja se na mobitel, a zabrinuta obitelj na društvenim mrežama moli sve koji imaju informacije da se jave na broj 091 325 7835.

Loris je visok 1.86 m, težak oko 80 kg. Ima kestenjastu kosu i sive oči. U trenutku nestanka je na sebi imao majicu s plavo-sivim vodoravnim prugama, bermude od jeansa, crne Vans tenisice s bijelom crtom. Sportske je, atletske građe, uspravnog držanja, a nosi i sivo-smeđe naočale. 

'U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr', mole iz policije.

Vaša reakcija na temu