Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nestali.gov.hr JESTE LI IH VIDJELI? Traga se za dvoje mladih iz Splita

JESTE LI IH VIDJELI? Traga se za dvoje mladih iz Splita

Danima se ne zna gdje su

U tijeku je potraga za 22-godišnjim Splićaninom Toninom Raićem. U Nacionalnoj evidenciji vodi se kao nestala osoba od 7. studenog. Navedeno je kako je s adrese prebivališta u Splitu otišao u nepoznato.

Mladić je visok između 175 i 180 centimetara, srednje je tjelesne građe. Ima smeđu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u crni donji dio trenirke te crno-crvenu majicu.

Kako smo jutros izvijestili, nestala je i 22-godišnja Splićanka Tina SmoljoNestanak se vodi od 6. studenog 2022. Prema dostupnim podacima, tog je dana s adrese prebivališta u Splitu otišla u Nizozemsku. 

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama, iz policije mole da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i preko e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Društvenim mrežama kruže neslužbene informacije da su ovo dvoje mladih možda negdje zajedno. Čini se, naime, kako se poznaju i kako su bliski jer na Instagramu imaju i zajedničke fotografije.

Vaša reakcija na temu