Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović JESU LI ZATO POPUSTILE KONTROLE? Gradonačelnik Ivica Puljak protiv zabrana!

JESU LI ZATO POPUSTILE KONTROLE? Gradonačelnik Ivica Puljak protiv zabrana!

'Mladi se trebaju zabavljati'

'Grad je pun sretnih ljudi. Svi smo sretni što su se turisti vratili', rekao je za N1 splitski gradonačelnik Ivica Puljak, govoreći u turističkoj sezoni.

Istaknuo je da je važno pridržavati se mjera kako bi se turistička sezona nastavila – naime, velik broj građana živi od turizma.

Ivica Puljak smatra da zabrane nisu najbolje rješenje te ističe važnost apeliranja na odgovorno ponašanje.

'Mladi se trebaju zabavljati. Zabranama se neće puno riješiti – ako zabranite na jednom mjestu, otići će na drugo mjesto. Važno je apelirati na mlade da se odgovorno ponašaju', poručio je Puljak.

Osvrnuo se i na izjavu Bulja koji je rekao da će tražiti ukidanje zabrane rada ugostiteljskim objektima nakon ponoći. Puljak se slaže s ukidanjem zabrane i ponavlja – 'ako mladima iza ponoći zabranite okupljanje na jednom mjestu, oni će otići na drugo'.

Vaša reakcija na temu