Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JEZIVA PRIČA IZ SUSJEDSTVA Mrtve pronađene 26-godišnjakinja i njezina tek rođena beba

JEZIVA PRIČA IZ SUSJEDSTVA Mrtve pronađene 26-godišnjakinja i njezina tek rođena beba

Policija sumnja da je žena željela prikriti porod

U Mrkonjić Gradu u BiH pronađena su mrtva tijela 26-godišnjakinje i njene tek rođene bebe. Tijela su pronađena u nedjelju navečer. Policiji je oko 21.20 prijavljeno da Zorica Č. nikome ne otvara vrata stana te da se ne javlja na mobitel. Po prijavi policija je zajedno sa stanodavcem ušla u stan i zatekla njihova tijela.

Kako javlja Dnevni Avaz, obdukcijom tijela Zorice Č. (26) iz Petrovca i njene tek rođene bebe utvrđeno je da je majka umrla uslijed iskrvarenja nakon porođaja, a beba zbog neadekvatnog zbrinjavanja.

Kako saznaje Avaz beba je rođena živa, s urednom težinom, ali je podlegla jer nije bila adekvatno zbrinuta. Novorođenčetu ni pupčana vrpca nije bila podvezana, već samo otkinuta. 

- Obdukcijom je utvrđeno i da se nije radilo o prijevremenom porođaju, već da je majka bila u devetom mjesecu trudnoće - navodi izvor istrage.

Policija sumnja da je Zorica Č. željela prikriti porod. Vjerojatno se zbog toga nije obratila liječnicima već se porodila u iznajmljenom stanu u Mrkonjić Gradu u kojem je sama živjela. Tijekom očevida policija je pronašla tragove koji ukazuju da je, nakon poroda, u stanu prala krv, dok je stvari koje je koristila za vrijeme poroda strpala u veš mašinu u namjeri da ih opere. Međutim, njeno zdravstveno stanje se zakompliciralo što je odvelo u smrt i nju i bebu.

Vaša reakcija na temu