Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JEZIVO! Mačiću je netko pucao u glavu, aktivisti iz SOS azila Duilovo mole pomoć

JEZIVO! Mačiću je netko pucao u glavu, aktivisti iz SOS azila Duilovo mole pomoć

Nepokretan je, ako preživi neće imati osjećaj ravnoteže

Društvene mreže zatrpane su molbama za pomoć mačkama i psima koje neodgovorni ljudi ostavljaju na ulici, ne hrane, mrcvare i ranjavaju na svakojake monstruozne načine. Pomoć traži šačica entuzijasta koja je svoje domove već pretrpala životinjama u potrebi,  a nažalost, rijetki su oni koji im žele i mogu financijski pomoći, odnosno oni koji žele preuzeti brigu o takvim životinjama.

Danas je objavljen jedan od potresnijih apela na Facebook stranici SOS azila Duilovo. Naime, u Imotskom je pronađen mačić star svega nekoliko tjedana kojem je metkom propucana glava. Ako preživi, bit će doživotnim invalidom.

Djevojka ga je pronašla i odnijela u veterinarsku ambulantu i sada moli pomoć, budući da već skrbi o brojnim životinjama i jednostavno nema mjesta i novca da pomogne još tom mačiću.

'Metak mu je najvjerojatnije poremetilo ravnotežu i za sada je nepokretan. Mora biti pod stalnim nadzorom tako da je na stacionaru.

Ja vas preklinjem za pomoć. Ne mogu ovo sama', objavila je djevojka uz broj računa na koji možete uplatiti pomoć.

IBAN: HR4624070003237285276 - Tino Zujić

Vaša reakcija na temu