Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOŠ JEDAN SLUČAJ Čovjek iz Solina: I meni su u Trogiru razmazali izmet po autu

JOŠ JEDAN SLUČAJ Čovjek iz Solina: I meni su u Trogiru razmazali izmet po autu

'Nema to veze s tablicama, radi se poruci da se više ne parkira na tom mjestu'

Pronašli smo još jedan slučaj mazanja izmeta po automobilu u Trogiru. Nakon Zagrepčanke kojoj su izmet razmazali po kvaki i potrgali brisače, javio nam se čovjek iz Solina. 

'Meni su četiri stakla na lijevoj strani mog Renaulta bila zamazana izmetom. Nisam to fotografirao, samo mi je bilo na umu da što prije dođem do praonice i skinem to s auta', kaže Solinjanin. 

Automobil je parkirao na predjelu Balančane kraj stambenih zgrada. Renault je na tom mjestu bio tri dana. Naš sugovornik smatra da napadi izmetom u Trogiru nemaju veze s nekakvim revoltom prema 'purgerima'. 

'Nije to zbog tablica, nego se želi uputiti poruka da se na tom mjestu više ne ostavlja auto. Ne znam kako bi se drukčije to trebalo shvatiti. Mislim da je moj Renault smetao nekome od stanara iz obližnjih zgrada', kaže on. 

Vaša reakcija na temu