Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOŠ JEDNA SMRT: U splitskoj bolnici preminuo mladić ozlijeđen u sinoćnjoj prometnoj nesreći u Kaštelima!

JOŠ JEDNA SMRT: U splitskoj bolnici preminuo mladić ozlijeđen u sinoćnjoj prometnoj nesreći u Kaštelima!

Policija traži očevice sudara Mercedesa i Opel Astre

Sinoć oko 23.30 sati na križanju ulice Ivana Pavla II., ulice Tamunić i Puta Dragočeva u Kaštel Sućurcu  došlo je do prometne nesreće u kojoj su se  sudarila dva osobna vozila Mercedes i Opel Astra. Od  posljedica ozljeda zadobivenih u ovoj prometnoj nesreći tijekom noći  u splitskoj bolnici preminuo je 30-godišnjak. Još dvije osobe su lakše ozlijeđene i nakon pružene liječničke pomoći su otpuštene iz bolnice.

- Molimo očevice ove prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split osobno ili na brojeve telefona 021 504-036 ili 504-010 - poručili su iz policije.


Vaša reakcija na temu