Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOŠ JEDNA SMRT NA CESTI Poginuo vozač četverocikla

JOŠ JEDNA SMRT NA CESTI Poginuo vozač četverocikla

Nesreća se dogodila u mjestu Kijevo

U prometnoj nesreći od 19. srpnja oko 22 sata na državnoj cesti D-1 u mjestu Kijevo na mjestu prometne nesreće je smrtno stradao 42-godišnji vozač četverocikla. 

- Do prometne nesreće je došlo kada se 42-godišnji vozač pri upravljanju četverociklom šibenskih registracijskih oznaka, bez da je koristio zaštitnu kacigu tijekom vožnje, u centru mjesta Kijeva, prilikom uključivanja na državnu cesti D-1 nije zaustavio na znak 'stop' kojom prilikom na njega nalijeće osobni automobil šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnji vozač. Na mjestu prometne nesreće u 22.30 sati 42-godišnjem vozaču je konstatirana smrt. Po nalogu zamjenice županijske državne odvjetnice tijelo stradalog je prevezeno u kninsku bolnicu radi obdukcije, a oba vozila su prevezena u krug Policijske uprave radi daljnjeg vještačenja. Ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku - rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske. 

Osim toga, u jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 15.40 sati na županijskoj cesti u mjestu Kanjani teže je ozlijeđen 75-godišnji vozač mopeda, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem bolničkom liječenju u Kninu.   

- Do prometne nesreće je došlo kada je 75-godišnjak pri upravljanju mopedom Aprillia, bez registracijskih oznaka, bez da je koristio zaštitnu kacigu tijekom vožnje, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju kolnika, izgubio nadzor nad mopedom i izletio  izvan kolnika, gdje je udario u kameno-zemljani nasip, od čega se odbija i skupa s mopedom pada na kolnik i zaustavlja se.  O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača će biti podnijet prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – dodala je Kosor.

Vaša reakcija na temu