Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOŠ JEDNA SMRT Od posljedica ozljeda u splitskoj bolnici preminuo mladić, vozačica je bila pod utjecajem alkohola

JOŠ JEDNA SMRT Od posljedica ozljeda u splitskoj bolnici preminuo mladić, vozačica je bila pod utjecajem alkohola

Prometna nesreća se dogodila 20. listopada u Kninu

U prometnoj nesreći od 20. listopada oko 1.25 sati u Kninu u Ulici 4. gardijske brigade teške i po život opasne ozljede je zadobio 28-godišnji putnik, koji je prevezan na daljnje liječenju u KBC Split, gdje je tijekom noći preminuo. 

Vozačica osobnog vozila je teže ozlijeđena i zadržana je na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici, dok je 23-godišnji putnik lakše ozlijeđen. 

- Do prometne nesreće je došlo kada je 24-godišnja vozačica u alkoholiziranom stanju pri upravljanju osobnim automobilom BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka, u lijevom nepreglednom zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste, izgubila nadzor nad automobilom i u zanošenju sletjela izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom vozila udarila u stablo, od kojega se odbila na pješački nogostup, kojom prilikom je od siline udara motor automobila odbačen na prometnu traku - rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske. 

Protiv 24-godišnje vozačice će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. 

Vaša reakcija na temu