Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Još traju prijave za splitski Play Labs - besplatni trodnevni bootcamp za srednjoškolce koji žele naučiti više o tehnologiji i poduzetništvu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Još traju prijave za splitski Play Labs - besplatni trodnevni bootcamp za srednjoškolce koji žele naučiti više o tehnologiji i poduzetništvu!

Zanimljivo događanje održat će se od 6. do 8. siječnja 2022. u Algebrinim prostorima

Play Labs projekt provodi se u Splitu, Osijeku, Zagrebu i Rijeci u suradnji s Veleposlanstvom SAD u Hrvatskoj. Play Labs bootcamp je najbolji način da srednjoškolci nauče više o ključnim tehnologijama današnjice i kako uz njihovu pomoć napraviti dobar i unosan poduzetnički projekt.

Posjećamo na izuzetno zanimljivo događanje koje će se održati od 6. do 8. siječnja 2022. u Algebrinim prostorima na Putu Brodarice 6 u Splitu. Riječ je o besplatnom, trodnevnom Play Labs bootcampu; super prilici za splitske i dalmatinske srednjoškolce da isprobaju najnovije tehnologije poput nadopunjene (AR) i proširene stvarnosti (VR), 3D modeliranja i mnogih drugih. I dodatno, ovo je idealna prigoda da se nauči više o tome kako razviti vlastite poduzetničke ideje!

Play Labs bootcamp vodit će stručni predavači koji koriste najnovije STEM metode poučavanja, a sam koncept inspiriran je sličnim programima koje provode startup inkubatori na MIT-u (Massachusetts Institute of Technology) i BayView Labs. Slični programi u SAD privlače najperspektivnije talente, startupove i investitore u području naprednih tehnologija; od umjetne inteligencije (AI) i strojnog učenja (ML) pa do digitalnih valuta, proširene stvarnosti (AR) i sličnih tehnoloških tema.


Algebrini stručnjaci izradili su poseban program za ovaj bootcamp tijekom kojeg će naši srednjoškolci dobiti dobar uvid u takozvane 'razigrane tehnologije' i mogućnosti koje one pružaju za razvoj poslovnih projekata. Idealno za sve srednjoškolce koji žele spojiti tehnologiju s poslovnim idejama, ali steći i nove prijatelje sličnih interesa.

Uz to što je sudjelovanje besplatno, nije potrebno ni prethodno znanje o novim tehnologijama. Na Play Labs bootcamp mogu se prijaviti svi srednjoškolci zainteresirani za ove teme.

Play Labs bootcamp u Splitu se održava od 6. do 8. siječnja 2022. u Algebrinim prostorijama, Put Brodarice 6, a prijave se primaju na https://www.algebra.hr/lab/kampanje/play-labs/. Broj mjesta je ograničen, ima ih još slobodnih, a sve zainteresirane pozivamo da se prijave već danas! Play Labs bootcamp organiziran je u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj i financiran kroz 'Public Affairs Zagreb - Small Grants Program'.

Vaša reakcija na temu