Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Josip Markotić izrazio sućut Renati Kelam nakon gubitka dviju kćeri u stravičnoj nesreći

Josip Markotić izrazio sućut Renati Kelam nakon gubitka dviju kćeri u stravičnoj nesreći

'Sve da i hoću, ne mogu zamisliti bol koja te sada razdire i ne postoji ljudska riječ koja bi ti mogla dati ikakvu utjehu'

Mostov splitski gradski vijećnik Josip Markotić izrazio je sućut majci dviju poginulih djevojki u stravičnoj prometnoj nesreći.

'Draga Renata,

Sledila me ova vijest još u trenutku dok nisam znao o kome se radi. Kad sam saznao da su nastradale tvoje kćeri zanijemio sam. Sve da i hoću, ne mogu zamisliti bol koja te sada razdire i ne postoji ljudska riječ koja bi ti mogla dati ikakvu utjehu. Mogu samo Gospodinu zavapiti da ti bude snaga. Primi moju iskrenu sućut a tvojim prekrasnim anđelima Petri i Jeleni pokoj vječni daruj Gospodine'.


U prometnoj nesreći u Dicmu živote su izgubile dvije kćerke općinske vijećnice Lećevice Renate Kelam.

Vaša reakcija na temu