Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Judo šampion završio u zatvoru zbog uzgoja marihuane, sudac poslao na Bilice još dvoje osumnjičenih

Judo šampion završio u zatvoru zbog uzgoja marihuane, sudac poslao na Bilice još dvoje osumnjičenih

Otkrivena je plantaža, a u stanu nađeno 125 grama 'trave' i vaga

Vojo Vujević, 67-godišnjak poznat nekoć po svojim velikim sportskim uspjesima u judu, završio je odlukom suca istrage Županijskog suda u Splitu u zatvoru na Bilicama zbog uzgajanja marihuane. 

Vujevića su prije dva dana uhvatili kako zalijeva 369 stabljika marihuane u mjestu Dolac Donji. Bio je s njim i 30-godišnji V. F. koji je također priveden i pritvoren, kao i 50-godišnjakinja iz Južnoafričke Republike za koju policija sumnja da je također sudjelovala u uzgajanju marihuane. 

Policija je izvijestila kako je obavljena pretraga domova koje koriste osumnjičenici te da je u Vujevićevom stanu pronađeno i oduzeto 125 grama marihuane, vaga za precizno mjerenje te veća količina novca za koji se sumnja da potječe od prodaje droge. 

Odvjetnik Edvard Sušac, branitelj uhićenog V. F., potvrdio nam je da je sudac istrage prihvatio prijedlog Državnog odvjetništva te odredio istražni zatvor. Na rješenje će uložiti žalbu jer smatra da njegov branjenik, koji do sada nije bio u sukobu sa zakonom, nije trebao u zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. V. F. je iznio obranu, odgovarao na pitanja branitelja i negira kazneno djelo.

Vaša reakcija na temu