Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Jurić: Nakon Škaričića padaju i drugi štićenici Ante Sanadera

Jurić: Nakon Škaričića padaju i drugi štićenici Ante Sanadera

'Dobro je da su USKOK i Državno odvjetništvo počeli raditi svoj posao'

Na svom Facebook profilu, SDP-ovac Goran Jurić komentirao je današnja uhićenja u Hrvatskim šumama. Objavu prenosimo u cijelosti:

- Smatram kako je ključna odgovornost za nezakonito poslovanje u Hrvatskim šumama na premijeru Plenkoviću, ministrici Vučković i njenim najbližim suradnicima, potom na Upravi HŠ. Dobro je da su USKOK i Državno odvjetništvo počeli raditi svoj posao. Nije prvi puta da se HDZ našao u situaciji da se kroz sustav HŠ, kombinacijom nesposobnosti i korupcije, donose odluke koje su u suprotnosti sa Zakonom, izrazito pogoduje i nanosi ogromna šteta, kao zahvala svim poduzećima koji su na indirektan način, kroz nametnutu obvezu parafiskalnog nameta, dijelom financirali i Hrvatske šume. 

Članovi uprave te svi oni koji su umiješani u korupciju moraju snositi odgovornost i tu nema diskusije. Na koncu, vratimo se na početak, odnosno habitus HDZ-a. Nakon što je 'pao' Škaričić, vidljivo da izlazi na vidjelo kadrovska politika Ante Sanadera.  Gospodine Sanader, očekujemo Vašu reakciju, po mogućnosti iz stranačkih prostorija, ne izbjegavajte izaći pred javnost i stati iza postupaka Vaših odabranica i odabranika. Možemo i mi, ako Vam je lakše - napisao je.

Vaša reakcija na temu