Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Jurica Vučko uhićen zbog prijetnji i vrijeđanja trenera dječje ekipe Dinama

Jurica Vučko uhićen zbog prijetnji i vrijeđanja trenera dječje ekipe Dinama

Jutros je priveden na Općinski sud

Bivši nogometaš Hajduka uhićen je sinoć u Trogiru jer je narušavao red i mir na naročito drzak i nepristojan način tako što je vikao, i vrijeđao trenera dječje nogometne ekipe Dinama. Neslužbeno doznajemo da se radi o Jurici Vučku koji je bio i pomoćni trener Igoru Tudoru.

Jučer je na utakmici koju su igrala djeca Dinama i Hajduka vikao i vrijeđao goste. Svjedoci pričaju kako im je govorio da se srame i da nemaju što tu raditi. 

Incident se dogodio oko 21 sat, a smirila ga je policija koju su pozvali iz Dinama.

- Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja muškarac ih je vrijeđao. Uhitili su ga i priveli u postaju gdje je zadržan u službenim prostorijama do prestanka djelovanja opojnog sredstva - kazali su nam iz splitske policije. 

Jutros su ga priveli na Prekršajni odjel Općinskog suda u Splitu. 

Vaša reakcija na temu