Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jutros preminula još jedna korisnica Doma za stare i nemoćne u Vukovarskoj, novih je 16 slučajeva

Jutros preminula još jedna korisnica Doma za stare i nemoćne u Vukovarskoj, novih je 16 slučajeva

Žena je imala 85 godina, a osim koronavirusa bolovala je i od drugih kroničnih bolesti

Tijekom jutra u KBC-u Split preminula je još jedna korisnica Doma za starije i nemoćne osobe iz Vukovarske ulice, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije. Korisnica je imala 85 godina i nalaz na koronavirus joj je bio pozitivan. Bolovala je od kroničnih bolesti hipertenzije, šećerne bolesti s komplikacijama, upale bubrega i imunološkog oštećenja.

- Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko dalmatinske županije na području Splitsko dalmatinske županije još je 16 osoba zaraženo koronavirusom i to iz Splita 6, Solina 3, Sinja 1 (zaraženi je korisnik Doma za starije i nemoćne osobe u Vukovarskoj ), Trilja 1 (zaraženi je korisnik Doma za starije i nemoćne osobe u Vukovarskoj), Trogira 2, Podstrane 1, Prološca 1 i Šolte 1 (korisnik Doma za starije i nemoćne osobe u Dicmu). Među novooboljelima 7 osoba je iz samoizolacije - izvijestio je Stožer.

Među novooboljelima nema zdravstvenih djelatnika, a hospitalizirano je 86 osoba. U samoizolaciji se nalazi 92 zdravstvena djelatnika, na respiratoru je 9 osoba i to 6 iz Splitsko-dalmatinske županije, 2 iz Šibensko-kninske županije i 1 iz Dubrovačko-neretvanske županije.

U karanteni hotela Zagreb na Duilovu su 23 osobe, a s današnjim danom su na području Splitsko-dalmatinske županije ukupno 352 zaražene osobe. 

Vaša reakcija na temu