Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Kada će se ukloniti nelegalni dio objekta na Benama?

Kada će se ukloniti nelegalni dio objekta na Benama?

Stipe Čogelja je objasnio kako je uopće došlo do ovog problema

Čim rješenje inspektorata postane pravomoćno, nelegalnio dio objekta na Benama koji je u koncesiji Igora Sapunara, sina predsjednika Županijske skupštine bit će uklonjen.

Na upit Ante Renića, vijećnika stranke Pametno, o koncesiji i kako je moguće da je dala nelegalnu koncesiju, v.d. pročelnika za pomorstvo i turizam Stipe Čogelja obrazložio je tijek.

- Mi smo radili svoj posao i napravili sve da bude u skladu sa zakonom. Ne možemo raditi tuđi posao. Ako su u to vrijeme državna tijela rekla da je sve u redu, nećemo mi istraživati. Kad je napravljen taj nelegalni dio, mi ne znamo, ali ići će se na uklanjanje ako rješenje postanje pravomoćno - odgovorio je Čogelja.

Radi se o dijelu štekata te nadstrešnici.

Renić mu je replicirao da su mogli znati, ali da su popustili zbog održavanja vladajuće većine, kako u Skupštini tako i u Gradskom vijeću.

Vaša reakcija na temu