Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAKO JE MOGUĆE? Na kupalište pored Jadranovog bazena možete tek od 8 sati

KAKO JE MOGUĆE? Na kupalište pored Jadranovog bazena možete tek od 8 sati

'Siguran sam da je sve u skladu sa zakonima i propisima samo ja to ne vidim', kaže Jakov Prkić

Splitsko-dalmatinski županijski vijećnik Direkta Jakov Prkić jutros je upozorio kako kupalište pored Jadranovog bazena 'otvara u 8 sati'.


'Ovo kupalište nije pod koncesijom. Nije u Planu upravljanja pomorskim dobrom Grada Splita. Nalazi se u području Park šume Marjan. U neposrednoj blizini kupališta je bazen kojim upravlja gradska ustanova.

Ovo kupalište ne obilaze pomorski redari Grada Splita. Vjerojatno zato što je sve u redu. Ne obilaze ga ni čuvari prirode Javne ustanove Park šuma Marjan, vjerojatno iz istog razloga.

Kažu kako kupalište nije u Planu upravljanja pomorskim dobrom jer nije utvrđena granica pomorskog dobra na tom dijelu. Nije utvrđena ni u Slatinama na Čiovu, a plaža Slatine je uvrštena u Plan upravljanja.

Ravnatelj park šume Marjan ne žali se zbog ležaljki na ovom kupalištu za razliku od Kašjuna. Vjerojatno nema razloga za to.

Možda ravnatelj JUŠO zna nešto više? Možda je JUŠO nešto dao u zakup?

Bilo kako bilo, siguran sam da je na ovom kupalištu sve u skladu sa zakonima i propisima samo ja to ne vidim.

Ovo splitsko kupalište otvara u 8 sati…', poručuje Prkić.

Vaša reakcija na temu