Foto: Pixabay.com Kako je UDBA stvorila Hrvatsku

Kako je UDBA stvorila Hrvatsku

Predstavljanje knjige održat će se 16. siječnja u Splitu

Predstavljanje knjige 'Kako je UDBA stvorila Hrvatsku' autora Ivana Krmpotića održat će se u srijedu, 16. siječnja, s početkom u 18 sati u dvorani Dominikanskog samostana u Splitu (Hrvojeva 2).

Uz autora Ivana Krmpotića knjigu će predstaviti prof. Tomislav Čolak, prvi hrvatski redarstvenik, a u ime organizatora događajem će moderirati Marijo Popović, mag. iur., član Hrvatske udruge Benedikt.

- Hrvatsku sam sanjao od djetinjstva i ona nam se dogodila, među ostalim i mojom zaslugom. Nisam zadovoljan kako je ona ispala i danas se pitam jesmo li je uopće dobili onakvu kakvu smo željeli - rekao je Krmpotić, te je dodao:

- Obranili smo domovinu i to sam znao od prvog dana da će to tako biti, među ostalim zahvaljujući i svojim Sokolovima. Mislio sam da ćemo one koji su nas proganjali, tukli, mučili, raseljavali i ubijali jednoga dana izvesti pred optuženičku klupu i da će nam djeca živjeti u slobodnoj Hrvatskoj i da joj neće djeca tih istih otimati kruh iz usta. Nismo u tome uspjeli. Hrvatska nije ni dio onoga što smo svi mi sanjali i zapravo više ne znam je li ovo što danas gledam san ili java. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(40211, "");
Pregledaj komentare