Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Svalina Kako osigurati ručak svojim zaposlenicima? Imamo idealno rješenje za vas - dobartek.hr na poslu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kako osigurati ručak svojim zaposlenicima? Imamo idealno rješenje za vas - dobartek.hr na poslu!

Saznajte kako je dobartek.hr na poslu postao jedan od najpopularnijih benefita koje tvrtke nude svojim zaposlenicima

Užurbani poslovni ritam često nam ne ostavlja dovoljno prostora za planiranje kvalitetnih i cjelovitih obroka za posao koji su ključni za podizanje energije i produktivnosti. Upravo na poslu najčešće posrnemo i pojedemo nešto kalorično i nutritivno siromašno što nas može dovesti do gomilanja kilograma, ali i uzrokovati različite zdravstvene probleme. 

Ako ne stignete pripremiti ručak za ured ili ste jednostavno neorganizirani - dobartek.hr na poslu je idealno rješenje za vas! Riječ je o digitalnoj usluzi poznatog online servisa za naručivanje hrane - dobartek.hr, koja je prilagođena potrebama poslovnih ljudi. Grupno naručivanje, veliki izbor jela i restorana, jedan mjesečni račun i evidencija troškova samo su neke od prednosti usluge koja je vjerovali ili ne, potpuno besplatna! 

Prehrana za djelatnike kroz neporezive dodatke 

Posljednja istraživanja u Hrvatskoj pokazuju kako su djelatnicima sve bitniji benefiti koji se ne oslanjaju na financije već na uvjete rada i produktivnost. Osiguran ručak i vrijeme za dnevnu pauzu u kojoj nesmetano mogu uživati u omiljenoj hrani s kolegama svakako su jedna od bitnijih stavki koje mogu popraviti i najstresniji dan! 

Korištenje usluge dobartek.hr na poslu može podignuti zadovoljstvo među djelatnicima i dati im dodatan povod za dolazak u ured, a proces prijave je vrlo jednostavan i može vam olakšati svakodnevicu. Usluga nudi brojne prednosti tvrtkama koje bez dodatnih administrativnih i financijskih zavrzlama mogu osigurati ručak svojim djelatnicima, ali i osobnim korisnicima koji žele uživati u kvalitetnim obrocima. 


Velikom dijelu tvrtki nepoznata je i činjenica da svojim djelatnicima mogu osigurati prehranu kroz neoporezive dodatke u iznosu do 132,73 eura, a dobartek.hr im omogućava svu potrebnu dokumentaciju kako bi cijeli proces bio brz i transparentan. Prije početka korištenja usluge potrebno je definirati mjesečni ili dnevni limit ako postoji, a sve ostalo mogu prepustiti uigranom timu koji stoji iza usluge. Na kraju mjeseca dobivaju račun, ali i detaljne knjigovodstvene izvještaje koji olakšavaju vođenje komplicirane administracije. Tijekom čitavog mjeseca djelatnici mogu pratiti svoje narudžbe što im dodatno pomaže u planiranju prehrane i mjesečnih troškova. 

Usluga nije isključivo prilagođena tvrtkama već i privatnim korisnicima koji mogu uživati u brojnim prednostima. Od grupne košarice s kojom će izbjeći svakodnevno raskusuravanje i dogovaranje s kolegama, jednog mjesečnog računa do omiljenog ručak svaki dan u isto vrijeme! Za razliku od poslovnih korisnika ne moraju potpisivati ugovor i mogu bilo kada otkazati uslugu. Zvuči idealno, zar ne? 

Usluga prilagođena potrebama korisnika

Osim toga, dobartek.hr na poslu nudi veliki izbor jela i restorana koji će zadovoljiti čak i one najizbirljivije, a usluga je dostupna u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Dubrovniku i Šibeniku. Trenutno je koristi više od 80 tvrtki iz različitih sektora; od građevine, IT-ja do turizma, a svima je zajednička želja za kvalitetnom i uravnoteženom prehranom. 


Iz dobartek.hr tima su nam poručili kako imaju velike planove u narednim mjesecima koji će dodatno poboljšati korisničko iskustvo; od Programa vjernosti koji će stalnim korisnicima omogućiti dodatne pogodnosti do dostave ručka za djelatnike koji rade prema hibridnom modelu rada. 

Ako još niste sigurni želite li ostaviti svoje lunch boxeve kod kuće ili biste se voljeli dodatno informirati o usluzi, posjetite web stranicu ili dogovorite sastanak

Vaša reakcija na temu