Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAKO RADI TAKSI U SPLITU: U pola minute dva računa od 1600 kuna!

KAKO RADI TAKSI U SPLITU: U pola minute dva računa od 1600 kuna!

Prijevoz na relaciji Trajektna luka - Resnik plaća se po ekstra tarifi

O masno naplaćenim taksi uslugama već smo pisali. Ništa bolje nije ni ove godine. Nedavno je zabilježen rekord na relaciji između trajektne i Zračne luke Split. Vožnja od 26 kilometara naplaćena je 957 kuna!

Jutros slična priča. Isti prijevoznički obrt izdao je dva računa u razmaku od pola minute za prijevoz od gradske luke do aerodroma. Prvi na 784, a drugi na 820 kuna!


Mlade gošće bile su zatečene, a šok je vjerojatno pojačala i ploča s propisanim tarifama prijevoza u Zračnoj luci. Po njoj, prijevoz do Splita zapada maksimalno 380 kuna. Dakle, više nego duplo manje nego što su im naplatili za vožnje od gradske luke.

Sasvim sigurno, završetak ljetovanja u Hrvatskoj neće im ostati u lijepom sjećanju.

U Hrvatskoj zakon ne limitira naplatu prijevoza i pojedini taksisti to brutalno iskorištavaju gledajući pri tom isključivo osobni interes.


Vaša reakcija na temu