Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kako zaštitari mogu na otoke

Kako zaštitari mogu na otoke

Objavljena uputstva za djelatnike privatne zaštite - tjelesne i tehničke

S obzirom na veliki broj upita i neujednačeno postupanje prilikom odlaska djelatnika privatne zaštite (tjelesne i tehničke) na otoke, na Vladinoj stranici Koronavirus.hr objavljena je uputa o načinu odlaska djelatnika privatne zaštite na otoke. 

Djelatnici privatne zaštite mogu putovati na otoke i s otoka državnim linijama u obalnom linijskom pomorskom prometu na temelju iskaznice za obavljanje privatne zaštite (čuvar, zaštitar i zaštitar tehničar) izdane od strane Ministarstva unutarnjih poslova i valjanog radnog naloga izdanog od pravne osobe ili obrtnika koji obavljaju privatnu zaštitu.

U navedenim slučajevima nije potrebna e-Propusnica, a moraju kumulativno biti ispunjena oba uvjeta, tj. mora se predočiti i iskaznica i valjani radni nalog.

Vaša reakcija na temu