Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KAKVA DRAMA Prvo se pomlatili u stanu, nastavili u autu na putu do bolnice i onda sletjeli s ceste

KAKVA DRAMA Prvo se pomlatili u stanu, nastavili u autu na putu do bolnice i onda sletjeli s ceste

Prijavljeni su 40-godišnjak i 22-godišnjak

Splitski su policajci dovršili istraživanje nad 40-godišnjakom i 22-godišnjakom zbog sumnje da je 40-godišnjak počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede, a 22-godišnjaka se sumnjiči da je svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja koji se odnosi na ometanje vozača uslijed čega je došlo do prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. 

- Naime, spomenuti dvojac se sumnjiči da su se na području Splita u alkoholiziranom stanju sukobili u stanu, a potom na ulici pri čemu je 22-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu prsta na ruci. Potom spomenuti dvojac sjeda u osobni automobil s ciljem da 40-godišnjak do bolnice preveze ozlijeđenog 22-godišnjaka, ali sukob se nastavlja u vozilu, te 22-godišnjak hvata volan vozila u vožnji pri čemu s vozilom izlijeću van kolnika te udaraju u parkirano vozilo - opisuju iz policije. 

Liječnička pomoć obojici je pružena u KBC Firule te je utvrđeno da su u prometnoj nesreći zadobili lakše tjelesne ozljede i otpušteni su iz bolnice. 

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede protiv 40-godišnjaka podnijeti će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok je 22-godišnjaku zbog sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja gore navedenog prekršaja izdan prekršajni nalog - zaključili su iz policije.

Vaša reakcija na temu