Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kampanja je ušla u završnicu: Pogledajte novi HDZ-ov plakat u Splitu

Kampanja je ušla u završnicu: Pogledajte novi HDZ-ov plakat u Splitu

Stranka Vice Mihanovića nudi izbor

HDZ-ovci su u finišu kampanje posegnuli za teškom artiljerijom. Danas je osvanuo novi plakat stranke Vice Mihanovića. HDZ-ovci nude izbor. S jedne strane grb Grada Splita s natpisom 'Imaš' u plavoj stranačkoj boji, a s druge logo nagrade Zlatni kurac i natpisom 'izbor' u ružičastoj podlozi stranke Centar Ivice Puljka.

Nagradu Zlatni kurac dodjeljuje Dnevna doza splitskog nereda za promicanje javnog interesa, a nagrade dijeli glasnogovornik Bojan Ivošević, zamjenik Ivice Puljka. Slogan 'Split je kurac' bila je njihova reakcija na slogan gradonačelnika Andre Krstulovića Opare 'Split je glavni' i razočarenje postupcima vlasti pod njegovim mandatom.

Novi plakat HDZ-a komentirao je Bojan Ivošević.

'Nagrada je bila odgovor na korupciju, nepotizam i političku trgovinu koja je zarobila naš grad prošlih godina, a naziv nagrade je ukazivao na to kako se dosadašnja vlast odnosila prema Splitu.

HDZ ovim plakatom podsjeća građane na svoj mandat kojeg je obilježila politička trgovina kojoj će birači stati na kraj 30. svibnja kada ćemo završiti eru HDZ-a u Splitu.'

Plakat je komentirao i Vice Mihanović.

'Ja se svoga grba i svojih vrijednosti ne stidim, a neka oni kažu je li se stide svoga grba i svojih vrijednosti.'

Vaša reakcija na temu