Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAO DA NEMA KRIZE Krstulović Opara dao suglasnost za zapošljavanje 6 djelatnika u Muzeju grada Splita

KAO DA NEMA KRIZE Krstulović Opara dao suglasnost za zapošljavanje 6 djelatnika u Muzeju grada Splita

Ravnateljica Branka Brekalo kaže da su zahtjev uputili ranije, dok su se pripremali za sezonu

U jeku jedne od najvećih svjetskih kriza, pandemije koronavirusa i dok se istovremeno traže mjere za ublažavanje krize, gradonačelnik Andro Krstulović Opara je potpisao zaključak kojim se odobrava zapošljavanje šest djelatnika u Muzeju grada Splita!

Gradska ustanova traži dva kustosa, tri recepcionera i glasnogovornika. Zapošljavanje nam je komentirala Branka Brekalo, ravnateljica Muzeja grada Splita.

- Zahtjev smo predali dosta ranije, pripremali smo se za sezonu. Vidjet ćemo što će biti u novonastalim okolnostima - kazala nam je iznenađena.

'Papir' je očito dugo putovao do gradonačelnika.

Što će biti sa zapošljavanjem i zašto ova radna mjesta, tim više jer je Muzej grada Splita imao osobu zaduženu za odnose s javnošću, ostaje za vidjeti.

Vaša reakcija na temu