Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot N1 Kaos na provjeri Kerumove konobe: Zbog novinara nisu pustili policiju unutra

Kaos na provjeri Kerumove konobe: Zbog novinara nisu pustili policiju unutra

Policajci su navodno odustali od pokušaja

Nakon što je policija najavila provjere o zabavi u konobi Pršut u vlasništvu Željka Keruma u Kaštelima, ekipa N1 televizije uputila se na mjesto događaja gdje ih je zatekla pomalo komična situacija.

Kako javlja njihov reporter Hari Kočić, kad su stigli pred konobu i pizzeriju Pršut, koja je sad zatvorena, ispred ograde su bila parkirana dva policajca u službenim odorama, ali u neoznačenom automobilu.

Policija je muškarcu na ogradi pokazala službene iskaznice, no tad je nastala komična situacija. Ljudi koji su se nalazili u objektu kraj konobe, htjeli su otvoriti policiji, ali bez prisutnosti medija.

I dok su svi čekali da se situacija razriješi sama od sebe, jer niti su osobe u objektu popuštale, niti su mediji odustajali, policija je odlučila odustati i otići. Nakon pet minuta su se vratili provjeriti jesu li se mediji ipak povukli, no kako se to nije dogodilo, ipak su otišli, javlja N1.

Vaša reakcija na temu