Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAOS U DRŽIĆEVOJ Sudar Golfa i Punta, oštećeno više parkiranih automobila

KAOS U DRŽIĆEVOJ Sudar Golfa i Punta, oštećeno više parkiranih automobila

Nesreća se dogodila oko 17.10 sati

Na križanju Držićeve i Istarske u Splitu večeras se oko 17.10 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba, a oštećeno je više parkiranih automobila. 

Na samom križanju sudarili su se Volkswagen Golf, koji je došao iz smjera grada Držićevom i Fiat Punto, koji mu je presjekao smjer kretanja. Od siline udarca Golf se zarotirao i pri tom oštetio više parkiranih automobila. 

U splitskoj policiji potvrdili su nam da je jedna osoba prebačena u bolnicu, ali ne i konkretne okolnosti same nesreće, koje će biti poznate nakon očevida. 

'Čuo se snažan udarac. Kada sam pogledao, vidio sam teški kaos na ulici. Ovo križanje je inače vrlo nepregledno, unatoč zrcalu koje je montirano prije nekoliko godina. Često vozači koji prelaze Držićevu iz Istarske ni ne pogledaju je li tko nailazi. Prava je sreća što se na križanju nije zatekao nijedan pješak', kazao nam je stanar Držićeve.

Vaša reakcija na temu