Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Karijera u pomorstvu - natprosječna primanja i siguran posao

Karijera u pomorstvu - natprosječna primanja i siguran posao

Odlična vijest za sve potencijalne polaznike je što Atlantis nudi gratis tečaj za voditelja brodice C kategorije uz upisninu, a redovna cijena tečaja je 2.000 kn

Pomorstvo je oduvijek bila jedna posebna djelatnost kojom su se bavili samo oni odvažni i pravi zaljubljenici u more. Hrvatska je jedna od europskih zemalja s najvećim brojem pomoraca koji aktivno plove. Poznato je da su naši pomorci cijenjeni u svijetu što se i očituje brojkom od skoro 40.000 važećih pomorskih knjižica. Svakako podatak vrijedan divljenja i mi kao tradicionalna pomorska zemlja moramo to cijeniti i nastaviti vrjednovati naš kadar.

Pomorsko učilište Atlantis već dugi niz godina vrši izobrazbu pomoraca, kao i prekvalifikaciju za zanimanja pomorskog nautičara i tehničara za brodostrojarstvo.

Budućnosti našeg pomorstva ostaje na mladima, onima koji moraju nastaviti tradiciju da i sljedećim naraštajima prenesu istu strast i ljubav prema moru. Ukoliko baš vi želite biti dio te priče nije kasno. Pomorsko učilište Atlantis vrši upis nove generacije pomoraca koji će u budućnosti ploviti svjetskim morima.

Karijera pomorca - smjer kojim kreće sve više mladih

Navedeni atraktivni programi pruže svim zainteresiranima mogućnost napretka i ostvarivanja nove karijere. Polaznici koji se završili jedan od navedenih programa prekvalifikacije se već godinama uspješno prijavljuju i dobivaju poslove na domaćim i internacionalnim kompanijama. 

- Naš cilj kojim se vodimo je da polaznici steknu znanja rada s novim tehnologijama i da im naš tim iskusnih predavača na što realniji način uspije prenijeti znanja i zahtjeve koji će biti pred njih stavljeni u svakodnevnim izazovima s kojima se pomorci susreću - kazao nam je Alen Jerkunica, ravnatelj 'Atlantisa'. 

Odlična vijest za sve potencijalne polaznike je što Atlantis nudi gratis tečaj za voditelja brodice C kategorije uz upisninu, a redovna cijena tečaja je 2.000 kn. Tako da svaki polaznik paralelno dok se školuje može raditi kao 'skiper' i zarađivati tijekom školovanja. Licenca za voditelja brodice može poslužiti u gospodarske svrhe za upravljanje brodom do 30 BT, počevši od malih brodica, preko jedrilica do manjih jahti.

Otvoreni dan Atlantisa - kako postati asistent/kadet?

Iskoriste ovu priliku i pridružite se Atlantisu na danu otvorenih vrata koji će se održati 18. rujna 2019. u 11 sati na adresi Mike Tripala 6.  Zainteresiranima će biti omogućeno da dobiju uvid u sve mogućnosti dodatne edukacije u pomorstvu te će biti organizirana radionica vezana uz sve procedure kako postati asistent/kadet te uspješno pronaći zaposlenje u pomorstvu. 

Odabirom Atlantisa omogućujete sebi bolju budućnost, jer završetkom nekog od programa ostvarujete značajnu prednost prilikom traženja zaposlenja prvenstveno na brodu, ali i na kopnu. Također, ukoliko se odlučite za daljnje školovanje svjedodžbom Pomorskog nautičara ili Tehničara za brodostrojarstvo, možete polagati državnu maturu i upisati fakultet na našoj Visokoj školi 'Aspira' uz prigodni popust, što nije slučaj sa završenim trogodišnjim zanimanjima.


Prilikom upisa u programe prekvalifikacije svaki polaznik stječe mogućnost da tijekom školovanja ostvari pravo na izdavanje potvrdnica koje može zamijeniti za brevete koji su mu i više nego dovoljni za prvi ukrcaj. Svaki smjer dobiva specijalizirano namijenjene brevete za njihovo zanimanje koji su dovoljni za polaganje časničkih ispita nakon 1 godine aktivne navigacije.

Predavanja za programe prekvalifikacije/srednje škole počinju 23. rujna 2019., a upisi su tijeku.

Upisati se nije teško! Potrebno je ponijeti sve svoje svjedodžbe trogodišnjeg ili četverogodišnjeg srednjoškolskog obrazovanja te svratiti do Atlantisa kako bi se izvršilo proces priznavanja predmeta koje je polaznik već položio, sagledavanje stručnih predmeta koje treba položiti te sam izračun cijene školarine. Predavanja se odvijaju u popodnevnim satima, što znači da polaznik može i raditi tijekom školovanja.

Sve dodatne informacije i pitanja možete uputiti na info@atlantis-split.com ili kontaktirati ih putem telefonskih brojeva 021/399-166, 098/9806252. 

Vaša reakcija na temu