Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Kartular: Možemo tiskati na kamen, karton, drvo, čak i na školjke!
GASTPro Piše: Dalmatinski portal

Kartular: Možemo tiskati na kamen, karton, drvo, čak i na školjke!

Posebno zanimljiva usluga je dotisak na karticu sličnu onoj kreditnoj, na kojoj se nalazi USB priključak

Tvrtka Kartular čest je gost splitskih sajmova. Tvrtka je to koja se bavi grafičkim uslugama i digitalnim tiskom. Poslovnica se nalazi na splitskom FESB-u na prvom katu, a tamo su već od 1996. godine. 

- Svi zainteresirani nas mogu pronaći na fakultetu, ali najčešće smo mi ti koji idemo kod naručitelja - kazao nam je Mirko Antunović, vlasnik Kartulara.

Širok je raspon usluga koje nude - od printanja velikih formata, dotiska na promotivne materijale, printanje jelovnika i cjenika, diplomskih i maturalnih radova. Vrše i tisak na kamen, karton, drvo, pa čak i na školjke...


- Posebno zanimljiva usluga je dotisak na karticu sličnu onoj kreditnoj, na kojoj se nalazi USB priključak. Tako možete promo-karticu spremiti u novčanik, a na njoj sa sobom ponijeti sve potrebne dokumente - otkrio nam je Antunović.

Ne postoji materijal na koji se ne može prenijeti određena stvar, možete napraviti i zidne tepihe prema svojoj želji, tiskati na majice...

Vaša reakcija na temu