Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr.com Kaštela doniraju 250.000 kuna splitskom KBC-u

Kaštela doniraju 250.000 kuna splitskom KBC-u

Denis Ivanović je pozvao sve koji mogu da se priključe donacijama

Uslijed nastale epidemije virusa COVID-19, Grad Kaštela pomoći će Kliničkom bolničkom centru Split donacijom sredstava za kupnju potrebnih respiratora i opreme za potrebe liječenja bolesnika zaraženih koronavirusom, izvijestili su iz Grada Kaštela. 

Za tu namjenu Grad se obavezuje iz proračuna isplatiti iznos od 250 tisuća kuna.

- Gradonačelnik Denis Ivanović odlučio je da se i Grad Kaštela priključi donacijama KBC-u Split koji u ovom trenutku ima pojačane potrebe za nabavu respiratora i opreme za potrebe liječenja. Ujedno poziva sve koji mogu, da se priključe donacijama i tako našim vrijednim zdravstvenim djelatnicima olakšaju ovu zahtjevnu i tešku situaciju liječenja oboljelih od koronavirusa - poručuju iz Grada.

Vaša reakcija na temu