Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Kaštelanin koji je jučer ubio majku nedavno je na Prekršajnom sudu osuđen zbog obiteljskog nasilja

Kaštelanin koji je jučer ubio majku nedavno je na Prekršajnom sudu osuđen zbog obiteljskog nasilja

Dobio je novčanu kaznu

Šimun L., 58-godišnjak iz Kaštela osumnjičen za teško ubojstvo svoje 82-godišnje majke, u ožujku je na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu osuđen na novčanu kaznu od 2.100 kuna zbog psihičkog nasilja prema majci. 

Vikao je na nju i psovao je: 'P…a ti materina, j…m ti mater.' Sve se dogodilo 11. travnja prošle godine u stanu u kojem je žena jučer ubijena nožem. 

Šimun L. prije 15 godina prijavljen je za pokušaj ubojstva majke jer ju je napao nožem. Jučer se htio ubiti, majka ga je pokušala zaustaviti i tada je dobila ubod nožem u vrat.

Vaša reakcija na temu