Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Kaštelanin osumnjičen za pedofiliju završio u zatvoru na Bilicama

Kaštelanin osumnjičen za pedofiliju završio u zatvoru na Bilicama

Prijeti mu kazna do osam godina zatvora

Po prijedlogu Državnog odvjetništva, sudac istrage Županijskog suda u Splitu odredio je jednomjesečni istražni zatvor 37-godišnjem M.M., osumnjičenom za spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina.

Sumnjiči ga se da je u Kaštel Gomilici s leđa prišao devetogodišnjoj djevojčici, te u cilju zadovoljavanja spolnog nagona obgrlio ju objema rukama oko struka, trljao se o njezino tijelo i ljubio je po vratu i obrazu. Djevojčica je zaplakala, nakon čega ju je osumnjičeni pustio.

Uhićen je prije dva dana i danas priveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Splitu, koje je otvorilo istragu za kazneno djelo za koje je zapriječena kazna od jedne do 8 godina zatvora. 

Kako neslužbeno doznajemo, osumnjičeni negira djelo i tvrdi da nije ljubio djevojčicu. 

Vaša reakcija na temu