Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kerum: Dalić je malo zaglumija!

Kerum: Dalić je malo zaglumija!

A šta ako izgubi? Malo in je škakljiva situacija, bilo je previše intervjua, hvaljenja, previše svega

Predsjednik HGS-a i bivši gradonačelnik Željko Kerum komentirao nam je najavu da će hrvatska nogometna reprezentacija odigrati ogled s Mađarskom na Poljudu. Kerum nije euforičan, dapače. Iz medija je saznao za informaciju. 

- Dobro je stvar za Split i reprezentaciju da dođu radi pomirenja, ali u zadnje vrime igraju loše. Dalić otkada je dobio Nagradu grada Splita nikako da ostvari rezultat. Malo je zaglumija - kaže Kerum. 

Zna se kakav je Split, nastavio je, jasno da mora pobijediti.

- A šta ako izgubi? Malo in je škakljiva situacija, bilo je previše intervjua, hvaljenja, previše svega. A i Nagrada grada Splita je bila preuranjena. Moja stranka HGS i ja smo bili  protiv toga. Trebali smo se onda vratit unazad pa davat Iviću, Peruzoviću... Zašto su forsirali Dalića, a eto - istaknuo je.

Potom je ponovio da je najbitnije od svega da Hrvatska postiže rezultate. 

- Nisan siguran sad kako igraju, igramo s lošijima pa nismo bolji, da se ne bi desila rabatajica sad. Govorim kao prosječan navijač koji nije stručan za nogomet, ali činjenice su činjenice - ustvrdio je.

Pitali smo Keruma i kako komentira da Hajduk nije obaviješten. 

- Ma mislim da ne mogu bez dogovora s Hajdukom ni završit priču, bez njega se ne može ništa, kao ni bez navijača. Teško je negdje ić, a da nisi dobrodosao. To treba prije postić i onda krenuti, vjerujem da su dogovorili na takav način. Daj Bože da oni dođu i da odigraju dobru utakmicu da Hrvatska dobije - podvukao je Kerum.

Vaša reakcija na temu