Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kerum: Vice, jesi li umislio da si ti neki bitan faktor da bi mi trebali znati šta ti jedeš?

Kerum: Vice, jesi li umislio da si ti neki bitan faktor da bi mi trebali znati šta ti jedeš?

Vrijeme je kampanje za lokalne izbore i maksimalno se trudim i pokušavam bit normalan - poručio je predsjednik HGS-a

Željko Kerum je komentirao vijest o obiteljskom druženju Vice Mihanovića, koju je HDZ-ov gradonačelnički kandidat podijelio na društvenim mrežama.

Kerum je u nedjelju navečer na Facebooku objavio:

- Vrijeme je kampanje za lokalne izbore i maksimalno se trudim i pokušavam bit normalan. Pratim šta se događa i čitam sve odreda. Vidim na portalu da se Vice slika s familijom i govore šta jedu i odakle su ne samo namirnice porijeklom nego i dobavljači. Šta se događa, jesi li ti Vice umislio da si ti neki bitan faktor da bi mi trebali znati šta ti jedeš? Rekao sam da si dobar kandidat, ali šta ti ovo triba? I Puljak i Ramljak i Franić i Vuco i Jakaša i ja i svi ostali građani Splita nešto smo ručali. Jesmo li falili šta nismo objavili? Reci tom svom pe - aru da ne zamara ljude!

Vaša reakcija na temu