Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KERUM 'PUKAO' ZBOG PARKINGA KOD JOKERA: Izvrijeđao Baldasara i Prkića, a Krstuloviću Opari u ovom slučaju ništa ne zamjera!

KERUM 'PUKAO' ZBOG PARKINGA KOD JOKERA: Izvrijeđao Baldasara i Prkića, a Krstuloviću Opari u ovom slučaju ništa ne zamjera!

Ma guba jadna i bijedna, mogu bit sritni da postoji čovik, Hrvat iz Splita, koji je jedini vlasnik šoping centra u Hrvatskoj

Parkiralište kraj Jokera koje se godinama koristilo za ovaj trgovački centar, preuzima 'Split parking' zaključkom gradonačelnika Andre Krstulovića Opare.

Željko Kerum na prvu nam nije htio komentirati ovu odluku, ali nam je onda gotovo u dahu nabrojio krivce, spomenuvši i prethodnog gradonačelnika Ivu Baldasara kojega je nazvao korumpiranim te glavnog za ovaj gradonačelnikov potez - Jakova Prkića.

Naveo je i da mu se namjerno radi šteta, kao i da je Joker jedini šoping centar u Hrvatskoj u vlasništvu Hrvata, Splićanina, njegovog sina Joška Keruma

- Razumijem Oparu, njemu ne zamjeram, drugog izbora nije ima. Bez obzira slagao je s gradonačelnikom ili ne, nije ima izbora, njemu je to nametnuto, mora je raskinit ugovor. Izvršen je pritisak od strane Prkića - rekao je Kerum.

Zatim je dodao:.

- Jako me to pogodilo jer je to špekulantski posao jednog tipa neškolovanog koji nije nikada ništa radio nego imao aparat i umislio sebi da bi vodio grad!

Kazao nam je da je u vrijeme pokojnog Zvone Puljića 2007. godine Joker 'uskočio' i dao dvoranu Blanki Vlašić, a zauzvrat je Grad dao u najam parking. 

- Onda je korumpirani Baldasar dao izjavu na osnovu koje je se došlo do zaključka da više Joker plaća za parking nego svi zajedno parkinzi u gradu i DORH nije imao razlog procesuirati. I onda dođe neškolovani fotograf i nametne Opari to, i to je sve da se napravi šteta Kerumu - iznio je.

Na kraju je poručio:

- Ma guba jadna i bijedna, mogu bit sritni da postoji čovik, Hrvat iz Splita, koji je jedini vlasnik šoping centra u Hrvatskoj. Jednom jedinom šoping mallu je vlasnik Hrvat, Splićanin, Joško Kerum. I to nama mora bit na diku. Oni su to nametnuli Opari. Njega razumin 100 posto. Al fotograf i njegova šefica bi vodili Grad sa iljadu glasova. Radit štetu ljudima iz čista mira je sramotno!

Direktor 'Split parkinga' Marko Bartulić nam je kazao da je cijeli taj prostor, uključujući parkiralište kojega koristi policija, dano na upravljanje tvrtki kojoj je na čelu te da su otvoreni za poslovnu suradnju s Jokerom.

Vaša reakcija na temu