Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KERUM IVOŠEVIĆU: Od Vas se može svašta ružno očekivati, samo ne ljudskost i dobrota

KERUM IVOŠEVIĆU: Od Vas se može svašta ružno očekivati, samo ne ljudskost i dobrota

'Postali ste bolesni ekstrem'

Uzavrela je splitska politička scena. Željko Kerum najprije se javio šokiran informacijom da će uređenje Rive koštati 20 milijuna eura. Odgovorio mu je dogradonačelnik Bojan Ivošević podsjetivši s kolikim je dugom u stečaj otišao Kerum d.o.o. Reakciju, i to žestoku, nije trebalo dugo čekati.

- Ivoševiću, prvo, ja nisam za Vas 'ti', drugo, Vi i ja smo u sudskom sporu i to bi trebali poštivat. Spominjete firmu Kerum koja je dvadeset godina bila prva u Dalmacija a treća u Hrvatskoj u trgovačkoj branši. Iznimno sam ponosan na firmu Kerum. Nažalost, ušao sam u politiku. 

Politika i bijednici slični Vama su utjecali da unište firmu. Iznosi koje Vi spominjete su veliki i stečajna masa je velika. Sve je na sudu, proces ide. Vama ću još napomenuti da je Kerum pomagao i donirao ogromna sredstva bolesnima, bolnici, sportu, kulturi itd. Naravno, Vi to ne možete shvatiti jer ste došli gladni u grad. 

Potjerali ste gradskog vozača i ušli u pasata jer ste ga bili željni. Da zaključimo, u Keruma su vrijedni i stručni radnici vozili pasate, zahvaljujući svom radu i živili u svom stanu, a ne gradskom. Što se tiče moga stava prema Vama, donekle Vas razumin. Imali ste teško, traumatično djetinjstvo. Rasli ste s kompleksom tko ste i što ste. 

Pitali ste se na koju ćete stranu. Išli ste od ekstremne desnice do ekstremne ljevice i postali bolesni ekstrem, od kojeg se može svašta ružno očekivati, a samo ne ljudskost i dobrota - stoji u Kerumovom obraćanju.

Vaša reakcija na temu