Kerum o Agrokoru: To je prava kontraobavještajna akcija, nije slučajno da ga je prvi blokirao Roglić!

Kerum o Agrokoru: To je prava kontraobavještajna akcija, nije slučajno da ga je prvi blokirao Roglić!

Država mora pošto-poto platiti kredit da Rusi ne preuzmu hrvatski teritorij, jasno je k'o dan da je Baranja cilj

Najnoviji razvoj događaja oko Agrokora, blokadu većine firmi koncerna i izglednog pada Ivice Todorića bez dlake na jeziku komentirao nam je poduzetnik i gradonačelnički kandidat HGS-a Željko Kerum.

- Ovo je politička situacija, odnosno prava kontraobavještajna akcija. Tako se veliki krediti ne daju na tako mali rok od nekoliko godina. Nije slučajno da ga je prvi blokira Ćićo Roglić (Branko, vlasnik distributerske tvrtke Orbico, op.a.), pa jasno je tko je on... - prva je Kerumova reakcija.

Kaže kako se dobavljačima neće ništa loše dogoditi, mogu preuzeti udjele u iznosu dugovanja, banke imaju hipoteke, za trgovine ima puno zainteresiranih jer su, navodi, atraktivne, radnici mogu nastaviti raditi u Tommyju, Studencu...

- Možda i u Kerumu? - upitali smo.

- Zašto ne i u Keruma, ako se ja odlučim pokrenuti trgovinu. Mogu opet sutra, ali sad imam previše posla u biznisu i oko političke kampanje - nije se smeo na upit.

Na kraju je poslao dramatičnu poruku državi:

- Država mora pošto-poto platiti kredit da Rusi ne preuzmu hrvatski teritorij, jasno je k'o dan da je Baranja cilj. Trebala se država zaštititi odnosno osigurati kada davala Todoriću PIK Vrbovec i Belje, ali kad već nisu tada, moraju sada platiti i spriječiti Ruse u naumu.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(20095, "");
Pregledaj komentare