Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KERUM O NESTANKU PERIŠA Moj sin Joško nije bio s njim u Beogradu

KERUM O NESTANKU PERIŠA Moj sin Joško nije bio s njim u Beogradu

'Nadam se uz pomoć Boga sretnom završetku potrage za Matejem'

Željko Kerum osvrnuo se na potragu za Matejem Perišem u Beogradu i navodima nekih medija da je bio u društvu njegovog sina Joška. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

'Dragi prijatelji i poštovani mediji, 

prvo želim svima puno zdravlja i sreće u novoj godini. Moram se osvrnuti na slučaj nestanka našeg sugrađanina Mateja Periša. Cijeli grad i naša država su tužni zbog toga i siguran sam da je svakom tko je normalan žao i Mateja i njegove obitelji. Nažalost, ima svakakvih nedobronamjernih medija i novinara koji plasiraju laži, pa su tako u tim lažima plasirali priču da je moj sin Joško bio u Beogradu s tim društvom. To nije istina, moj sin je bio u Splitu. To zna i policija i novinari, ali jedan novinar (pod pseudonimom) koji stalno plasira laži o meni to je pustio u javnost, svjesno, da mi učini štetu. Molim medije da prenesu ovu moju objavu i nadam se uz pomoć Boga sretnom završetku potrage za Matejem', objavio je Kerum.


Vaša reakcija na temu