Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikol Hot NAŠAO SE PRAVI Kerum poučava Puljak: 'Marijana, ne kaže se poslije jebanja nego spolnog odnosa'

NAŠAO SE PRAVI Kerum poučava Puljak: 'Marijana, ne kaže se poslije jebanja nego spolnog odnosa'

Šef HGS-a poručio je predsjednici Pametno da kupi bonton

Željko Kerum, friško osuđen za prijetnju, objavio je na Facebooku reakciju na izjavu predsjednice Pametno Marijane Puljak o današnjoj blamaži s neodržavanjem sjednice zbog odlaska HGS-ovih vijećnika. 

Puljak je o nesretnoj koaliciji Keruma s HDZ-om rekla: 'Poslije jebanja, nema kajanja'. Kerum, kojem vulgarizmi i uvrede predstavljaju sastavni dio njegove komunikacije, našao je potrebnim da je upozori na rječnik. 

'Marijana, ne kaže se poslije jebanja nego spolnog odnosa. Kupi bonton', poručio je Kerum, koji je prošlog tjedna brutalno izvrijeđao novinarku emisije Provjereno kada ga je htjela pitati par pitanja o propasti ulaganja u hotel Marjan. Poslije je objasnio da je to njegov stil.


Vaša reakcija na temu