Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook KERUM OTKRIO PRAVI RAZLOG Grubšića san smijenija jer je Kohareviću reka da mu smrdi iz usta

KERUM OTKRIO PRAVI RAZLOG Grubšića san smijenija jer je Kohareviću reka da mu smrdi iz usta

Pa ne možeš tako s ljudima, to je rasna diskriminacija. Tad mi je prekipilo, kaže

Predsjednik HGS-a i nositelj liste u 10. izbornoj jedinici Željko Kerum je kazao da gradonačelnik Andro Krstulović Opara ima pravo ne prihvatiti prijedlog v.d.ravnatelja Javne ustanove za upravljanje park šumom Marjan.

Razlog za smjenu Damira Grubšića nije bila, kazao je, prijava sječe stabla na Benama, nego 'loši odnosi s kolegama'.

- Koharević me nazvao i rekao da mu je Grubšić kaza da mu smrdi iz usta. Pa ne možeš tako s ljudima, to je rasna diskriminacija. Tad mi je prekipilo. Eto to je pravi razlog smjene, zato sam rekao da me ne sluša i da je smijenjen, pa ne možeš tako s ljudima - otkrio je Kerum.

Nazvao je, doduše, Grubšića i časnim čovjekom, ali i da je teško bolestan i da je HDZ-ov Mirko Ruščić inicirao smjenu jer se s bivšim ravnateljem nije moglo surađivati.

Vaša reakcija na temu