Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Kerum predstavio kandidate za dogradonačelnike: Birači neka razmisle tko je eksperiment, tko čini dobro ljudima, tko daje, a tko uzima

Kerum predstavio kandidate za dogradonačelnike: Birači neka razmisle tko je eksperiment, tko čini dobro ljudima, tko daje, a tko uzima

'To su džabalebaroši koji u životu nisu naučili raditi'

Predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum, koji je u utrci za još jedan mandat na čelu Splita, predstavio je kandidate za svoje zamjenike - Lidiju Bekavac i Igora Stanišića.

'Ja i moji zamjenici i ljudi koji su na listi činio najbolje što se nudi Splitu. Smatram da će birači Splita prepoznat našu želju i volju da pokrenemo Split, da sva djeca vrtićke dobi imaju mjesto u vrtiću, da bolesni, koji dolaze na liječenje u Split, imaju gdje prespavati.

U mandatu 2009. do 2013. radio sam volonterski, radio sam zapravo, ali nisam primao plaću, davao sam je potrebitima. To je činjenica. Isto tako i saborsku plaću. Isto ću i ako pobijedim u ovom mandatu. Obećavam građanima, ako me izaberu, da ću odraditi puno više nego u prošlom mandatu. Idemo pošteno, iskreno, ljudski. Birači neka razmisle tko je eksperiment, tko čini dobro ljudima, tko daje, a tko uzima', poručio je Kerum.

 

Vaša reakcija na temu