Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook KERUM SA SARDINIJE: Ona štetočina od zamjenika mjeri širinu rupe za separator na Benama i poziva inspekciju, ali ovdje se radi o dobrom djelu

KERUM SA SARDINIJE: Ona štetočina od zamjenika mjeri širinu rupe za separator na Benama i poziva inspekciju, ali ovdje se radi o dobrom djelu

'Od svoje zločestoće i mržnje ne vide da se rugaju i rade štetu gradu i građanima'

Željko Kerum komentirao je jučerašnje mjerene rupe za septičku jamu za restoran 'Va Bene'

'Evo sam otišao vidit Sardiniju par dana. Naravno čim uhvatim priliku čitam naše medije. Jučer sam pročitao da ona štetočina od zamjenika mjeri širinu rupe za separator na Benama i poziva inspekciju. Znam da postoji politička konkurencija i da svak svakom podmeće i podvaljuje, ali ovdje se zapravo radi o dobrom djelu. Rješava se sanitarni čvor za sve posjetioce, šetače i rekreativce na Marjanu. 

Spomenuo sam već da je to jedini javni wc u Park šumi Marjan. Nakon toga su stavili onu plavu kapsulu, poljski wc i napisali da građani tu vrše nuždu. Sramotno!  Od svoje zločestoće i mržnje ne vide da se rugaju i rade štetu gradu i građanima. Hvala Bogu i radnicima koji su u dva dana promijenili separator i završili radove. Živili!', poručio je Kerum.


Vaša reakcija na temu