Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KERUMOVA PORUKA ANTIKERUM KOALICIJI: 'Gladne uši, neće vam to proći!'

KERUMOVA PORUKA ANTIKERUM KOALICIJI: 'Gladne uši, neće vam to proći!'

'I šta dalje kad i ako se rješite Keruma? Imate li ideju, šta dalje, tko će vodit grad?'

Željko Kerum, predsjednik HGS-a i gradonačelnički kandidat, komentirao je intervju Tomislava Mamića u Slobodnoj Dalmaciji te se osvrnuo na to kako su 'svi' protiv Keruma.

'Pročitao sam intervju Tomislava Mamića u Slobodnoj Dalmaciji. Naravno, po tko zna koji put uz sve ostale sudionike izbora je ponovio 'svi smo protiv Keruma'. I šta dalje kad i ako se rješite Keruma? Imate li ideju, šta dalje, tko će vodit grad? Puljak koji pjeva ustaške pjesme, a zgraža se nad svim što je katoličko, kojemu je zamjenik Ivošević Bojan koji se ruga s gradom Splitom nazivajući grad Split je k...c i uručuje tu nagradu simbolično 15.09. na Dan srpskog jedinstva? Ali to Puljku ne smeta jer mu je bitno da dođe do novaca, žena u Saboru, a on gradonačelnik Splita i usput odradi 220 znanstvenih radova godišnje, jer voli sredstva (lovu). Inače najveći znanstvenici odrade u par godina jedan rad! Strašno, da se to dogodi u Splitu. I šta reći? E moj narode, e moji susjedi... Jedini problem u Splitu je Kerum, riješite se Keruma i nastavite muljat kroz raznorazne udruge, studije itd. Poruka za anti-Kerum koaliciju: 'gladne uši neće vam to proć, to će vam za sedam dana potvrditi građani Splita!', napisao je Kerum na Facebooku.

Vaša reakcija na temu