Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KINEZ USTAŠA Odlazi iz Hrvatske i poručuje: 'Franjo Tuđman naš je najveći heroj, Katarina Peović je najveći zločinac, a ružna žena bit će samo u paklu'

KINEZ USTAŠA Odlazi iz Hrvatske i poručuje: 'Franjo Tuđman naš je najveći heroj, Katarina Peović je najveći zločinac, a ružna žena bit će samo u paklu'

Nedavno je uhićen i u Aljmašu

Kinez Sze Yat Lung koji obožava ustaše i ustaške pjesme te izvikivati 'Za dom spremni', zbog čega je posljednjih mjeseci više puta uhićen, na svojoj Facebook stranici je objavio da napušta Hrvatsku.

Jedno od poljednjih odredišta, prije Slavonskog Broda i Zagreba, bio mu je Vukovar. Fotografirao se pred Središnjim križem te napisao: 

'Dobro jutro svi moji prijatelji Hrvati, Nedjelja je za našeg jedinog Boga. Ovo je moj zadnji tjedan u Hrvatskoj. Fala Bogu, dao mi je ovo 90-dnevno lijepo putovanje i sve moje prijatelje ovdje, u našoj domovini. Moje posljednje odredište je Slavonski Brod i Zagreb, vidimo se tamo. Zajedno u Kristu , Bog i Hrvati. Bog vas blagoslovio i moja najdraža Hrvatska'.


Slikavši se pored kipa Franje Tuđmana poručio je kako je on najveći heroj zauvijek, te dodao:

'Katarina Peović (NEradnička fronta9 je najveći sločinac. Tuđman je posvuda, a ružna žena bit će samo u paklu'.


Nedavno je uhićen i u Aljmašu.


'Jučer ,sam puno razmišljao zašto me uhvati policija ... možda je razlog naša prava zastava? Vojnici u Vukovaru rekli su mi da joj se ne sviđa bijelo (prvo bijelo polje u grbu, op.a.)... i pročitao sam neke vijesti kako lokalno stanovništvo biva kažnjeno jer prikazuje bijelog kod kuće...Možda sam sljedeći?

Za mene ‘bijelo ‘totalno nije problem. Ponosni smo. Sjećam se kad sam prvi put znao za Hrvatsku u 1991. godine, imao sam samo 15 godina, ali još uvijek se sjećam zastave koju izvjese izvan Sabora, počinje od bijelog.Odatle, ova zastava postaje simbol borbe i otpora u mom životu, nikada neću odustati... Ovo je zastava koja povezuje mene i Hrvate za blizu 30 godine ,istinske Hrvate koji toliko vole Hrvatsku, zovemo nas Domoljubi'.



Vaša reakcija na temu