KING ICT Hrvatska tvrtka nastavlja uspješnu suradnju s NATO-om

KING ICT Hrvatska tvrtka nastavlja uspješnu suradnju s NATO-om

Implementirat će rješenja visokopropusne mrežne i komunikacijske infrastrukture

Nakon uspješno implementiranog rješenja za NATO-ovu Agenciju za komunikacije i informacije u Nizozemskoj, KING ICT ponovno je dobio povjerenje i priliku pokazati profesionalnost i kompetencije svojih zaposlenika, izvijestili su iz te tvrtke. U sklopu nastavka poslovne suradnje s NATO-om, KING će implementirati rješenja visokopropusne mrežne i komunikacijske infrastrukture na lokaciji NCIA u Den Haagu, Nizozemska. Proces implementacije trajat će četiri mjeseca, do prosinca 2019. godine, a vrijednost projekta iznosi nešto više od 6,4 milijuna kuna.

- U KING-u smo ponosni što smo tvrtka koja profesionalnošću i ekspertizom zaposlenika ulijeva povjerenje svojim klijentima. Naši zaposlenici su naš stvarni i visokovrijedni kapital. Od 2014. godine posjedujemo certifikat poslovne sigurnosti. To nam omogućuje rad s klasificiranim podacima i sklapanje ugovora različitih stupnjeva tajnosti s državnim tijelima RH, institucijama i tijelima EU i NATO-a - rekao je Sendi Radić, član Uprave KING ICT-a.

Poručuje kako je suradnja s NATO-om dokaz da hrvatske tvrtke mogu ravnopravno konkurirati na međunarodnim javnim natječajima te da ista djeluje kao motivator za stvaranje još boljih modela udruživanja, klasteriranja i prezentiranja na svjetskoj sceni.

- KING ICT neprestano radi na tome da svojim klijentima pruži još bolju uslugu i pomogne izgraditi tehnološki modernu i povezanu budućnost, kako u Hrvatskoj, tako i u Europi i svijetu - zaključuje Radić. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53953, "");
Pregledaj komentare