Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KK dizajn: Online mentor program
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KK dizajn: Online mentor program

Katarina Kavain osmislila je program za edukaciju i usavršavanje znanja i vještina 3D vizualizacije

Katarina Kavain poznato je ime u krugovima dizajna interijera. Vlasnica je KK Design studija za dizajn interijera čiji potpis nose mnogobrojni stambeni, ali i poslovni prostori te ugostiteljski objekti.

Osim što se može pohvaliti sada već zavidnom karijerom kao dizajnerice interijera, Katarina se odlučila na još jedan iskorak u svojoj pa će svoje znanje prenositi i ostalim zaljubljenicima u interijere.

Tijekom svog školovanja nailazila je na mnoge prepreke po pitanju kvalitete edukacija za korištenje pojedinih programskih alata za vizualizaciju i uopće njihovu dostupnost na tržištu. Godine učenja i ulaganja vremena dovele su Katarinu na zavidan nivo znanja kad je u pitanju korištenje programa za 3D vizualizaciju. 



Katarina Kavain


S ciljem olakšavanja i ubrzavanja posla svojim kolegama koji su u istoj poziciji kao što je i ona nekad bila, te svima koji se amaterski i u privatne svrhe bave dizajnom interijera, rodila se ideja za kreiranjem 'Online mentor programa' - edukacije za rad u najpoznatijim 3D programima za vizualizaciju interijera.

'Online mentor program' je Katarinin osobni program za edukaciju i usavršavanje znanja i vještina 3D vizualizacije, kojega je izgradila na temelju vlastitih edukacija i iskustva.

S 'Online mentor programom' dobivate veliku količinu znanja i jednostavnih vještina koje će vam pomoći da u što kraće vrijeme i na što jednostavniji način izradite 3D vizualizaciju prostora.


Program se sastoji od video materijala i pisanih skripti s edukativnim sadržajem te uputama i zadacima na temelju kojih ćete doći do vlastitih pitanja i 'problema' te rješavanjem istih steći nove vještine i unaprijediti svoje znanje. Ovaj program jedinstven je po tome što nudi i interaktivnu podršku preko koje se za sve probleme i prepreke na koje naiđete možete direktno obratiti Katarini za pomoć.

'Online mentor program' se nameće kao idealno rješenje za sve dizajnere interijera, dekoratere, prodavače namještaja, proizvođače namještaja te vanjskim suradnicima tvrtki koji se bave gore navedenim djelatnostima, ali također i svima onima koji se amaterski bave dizajnom interijera te bi željeli svoje znanje podignuti na viši nivo.

Ono sa čime se ovaj mentorski program ističe je interaktivna podrška koju dobivate za vrijeme pohađanja tečaja te objedinjeno znanje s kojim usvajate vještine brzog i spretnog kreiranja 3D vizualizacije prostora. Također, ako se istaknete kao dobar učenik prilikom odrađivanja zadataka koje dobivate tijekom pohađanja programa, otvarate mogućnost daljnje poslovne suradnje s Katarinom.



Idejno rješenje kreirano u programu za 3D vizualizaciju interijera


Povodom nadolazećih blagdana KK design studio odlučio je darovati jedan 'Online mentor program', pa svakako zapratite upute kako sudjelovati u darivanju.

Upiti i prijave za navedeni 'Online mentor program' vrše se isključivo na mail adresu: onlinementorprijava@gmail.com.

Dizajn interijera nešto je čemu se u današnje vrijeme posvećuje puno više pažnje nego što je to bio slučaj u prijašnjim vremenima. Mali stanovi i skučeni prostori zahtijevaju kvalitetnu raspodjelu prostora pa time i stručnije vodstvo i alate. Upravo u tim trenutcima, primjerice, Sketch Up program se pokazuje kao izuzetno dobro rješenje za rješavanje nedoumica.

Ako, pak, nemate nikakvo predznanje, a privlači vas posao dizajnera interijera te biste se voljeli i amaterski početi baviti njim, Katarina je također pripremila i 'Osnovni tečaj Sketch Upa' kako bi vas pripremila i uvela u svijet unutarnjeg dizajna, a nakon kojeg možete nastaviti s 'Online mentor programom'. 

Ako smo vas zainteresirali za navedeni 'Online mentor program', svratite na web stranicu KK design studija po inspiraciju za uređenje.

Vaša reakcija na temu