Kod dvojice u Splitu i Podstrani policija pronašla bombe i malo marihuane

Kod dvojice u Splitu i Podstrani policija pronašla bombe i malo marihuane

Protiv njih su podnesene kaznene prijave

Kod dvojice muškaraca u Splitu i Podstrani policija je pronašla bombe i malo marihuane. U četvrtak su pretražili vozilo i stan 23-godišnjaka. U vozilu su pronašli 2 grama marihuane, a u stanu ručnu bombu.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je prošlog tjedna prodao 1,3 grama marihuane 50-godišnjaku, kojeg su policijski službenici nakon toga zatekli na ulici s navedenom količinom droge - poručili su iz policije.

Protiv 23-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari nakon čega je doveden pritvorskom nadzorniku.

U srijedu su pretražili obiteljsku kuću 49-godišnjaka u Podstrani,a našli su tri ručne bombe i 2,2 grama marihuane. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, kao i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57492, "");
Pregledaj komentare