Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Koktel majstor pušten na slobodu, ne smije se približavati Ivoševiću

Koktel majstor pušten na slobodu, ne smije se približavati Ivoševiću

Tvrdi da nije prijetio

Nakon ispitivanja u Državnom odvjetništvu, koktel majstor Kinoteke, prijavljen da je prijetio splitskom dogradonačelniku Bojanu Ivoševiću, pušten je da se brani sa slobode.

Izrečena mu je mjera opreza, ne smije se približavati dogradonačelniku Ivoševiću na manje od 100 metara, a ne smije ga ni kontaktirati.

Na ispitivanju je iznio aktivnu obranu. Tvrdi da nije prijetio, a kaže da nije ni došlo do fizičkog nastraja jer se između njega i Ivoševića postavio Željko Alfirević, vlasnik Kinoteke.

Ivošević nam je, pak, jučer izjavio kako ga je najprije provocirao, a potom i pokušao udariti zamahujući rukom prema njegovoj glavi. Tvrdi i da mu je na koncu zaprijetio kako će ga riješiti.

Sve se dogodilo dok je u društvu pročelnice sjedio na štekatu obližnjeg kafića.

Koktel majstor se upustio u priču s dogradonačelnikom želeći razjasniti zbog čega mu je nedavno maknut štekat ispred njegovog kafića, no situacija je ubrzo eskalirala. Dok se čekala policija, koktel majstor je nastavio s uvredama koje je i snimio. Ivošević je, pak, u dokaznu građu predao svoje tri snimke koktel majstora. Među njima je i ona s porukom da će ga riješiti.

Vaša reakcija na temu