Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay KOLIKO IMA SMISLA NASTAVA NA DALJINU? Od 13.500 osnovnoškolaca tek je 91 zaražen koronavirusom!

KOLIKO IMA SMISLA NASTAVA NA DALJINU? Od 13.500 osnovnoškolaca tek je 91 zaražen koronavirusom!

Teško će Stožer protiv premijerove preporuke

Premijer Andrej Plenković je najavio kako će se odmah nakon kratkih praznika, u četvrtak i petak nastava odvijati online. Takve namjere prije premijerove objave u Splitu nisu postojale, ali će se u četvrtak održati sjednica Civilnog stožera Splitsko-dalmatinske županije na kojoj će pasti definitivna odluka. Izgledno je da će se ići u smjeru Plenkovićeve poruke. 

Međutim, prema brojkama zaraženih u osnovnim školama u Splitu, nema smisla prelaziti online.

Službeni podatci kažu da je od 13.500 osnovnoškolaca 91 zaražen koronavirusom, a oko 400 ih je u samoizolaciji. Nastavnika je 15 pozitivnih.

- Trend je u porastu, ne želimo išta prejudicirati, odlučit ćemo na sastanku - kazao nam je Mate Omazić, pročelnik za društvene djelatnosti.

Vaša reakcija na temu