Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KOLINDA U IMOTSKOM Družila se s građanima, pa otišla na misu

KOLINDA U IMOTSKOM Družila se s građanima, pa otišla na misu

Naša predsjednica je nakratko prestala sa svojim obavezama da bi se pomolila Bogu i zazvala Božji blagoslov na sebe, na svoj život i rad, rekao je župnik Zoran Kutleša

U sklopu svoje predizborne kampanje Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju boravi u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Posjet je započela jutros u Imotskom gdje se družila s građanima, a u pratnji joj je, osim domaćina gradonačelnika Imotskog Ivana Budalića, bio i splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban

Imoćani su Kolindu Grabar-Kitarović oduševljeno dočekali, prilazili joj i fotografirali se s njom. Nakon toga je sudjelovala na misi u crkvi sv. Franje Asiškog.

- Naša predsjednica je nakratko prestala sa svojim obavezama da bi se pomolila  Bogu i zazvala Božji blagoslov na sebe, na svoj život i rad. Imoćani su ponosni što je ona danas u Imotskom. Bilo je predsjednika koji nikada nisu ni provirili u Imotski, a ona nas češće posjeti - kazao je župnik Zoran Kutleša.

Posjet Splitsko-dalmatinskog županiji završit će u Splitu, na velikom predizbornom skupu na Gripama. 

Vaša reakcija na temu