Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KOMENTAR KOTURA: Krstulović Opara, Kerum i Škorić uvaljali su i Split u blato u kojem se sami valjaju

KOMENTAR KOTURA: Krstulović Opara, Kerum i Škorić uvaljali su i Split u blato u kojem se sami valjaju

Predsjednik SDP-a Split kaže da niti jedan grad nije zaslužio ovakvu sramotnu vlast

Današnju odgođenu sjednicu Gradskog vijeća Splita prokomentirao je i Goran Kotur, predsjednik splitskog SDP-a.

- Koalicija HDZ i HGS je nakon potpune blokade rada gradske uprave uspjela svoju destrukciju proširiti i na rad Gradskog vijeća. Dok se Opara, Škorić i Kerum navodno svađaju, kako bi se kasnije dogovorno mirili, sve jače guraju Split u smjeru potpune propasti. Ovakav tragični politički folklor u kojem vladajući sami sebi ruše kvorum na sjednici Gradskog vijeća već smo imali prilike vidjeti. Ova tužna repriza još je jedna ilustracija u što su pretvorili Split - kaže Kotur.

Dodaje da ako su u nečem vladajući dosljedni to je destrukcija Splita. 

- Folklorno-trgovačka koalicija međusobno se nabacuje blatom i valja se u blatu. Na žalost, Krstulović Opara, Kerum i Škorić uvaljali su i Split u blato u kojem se sami valjaju. HDZ-ove i HGS-ove svinjarije moraju se temeljito počistiti nakon lokalnih izbora. Niti jedan grad, a pogotovo naš Split nije zaslužio ovakvu sramotnu vlast - zaključuje Kotur.

Vaša reakcija na temu